Vedeževanje

Kaj je vedeževanje?

Vedeževanje je povezovanje tistega, ki sprašuje in Vesolja, ki poda odgovor na kateroloki vprašanje. Vesolje komunicira s pomočjo slik, ki se pojavljajo na vedeževalskih kartah. Moja naloga pa je, da vam kar čim bolj natančno posredujem informacije, ki jih je Vesolje namenilo vam osebno.

Preročišče DelphiŽe v antičnih časih so vedeževanje uporabljali za napovedovanje dogodkov. Tako poznamo preročišče v Delfih, kjer so Grki iskali odgovore. S svojimi prerokbami so tako delfski svečeniki in svečenice velikokrat posegali v zgodovinska dogajanja. Kako so v preročišču Delfi prihajali do odgovorov? Ena izmed teorij pravi, da je izpod preročišča uhajal plin, ki je omamljal mlade ženske,ki so potem v transu dajale odgovore na vprašanja.

Ko tako brskam po mojih zapiskih, lahko najdem veliko člankov, ki govorijo o afriških verovanjih in načinih povezovanja z Vesoljem, prav tako o severnjaških, južnoameriških, indijskih načinih in konec koncev tudi načinih, ki so bili v navadi na področjih, kjer sedaj mi živimo.

Načini vedeževanja v modernih časih

Raider White karte za vedeževanjeDandanes je najbolj razširjena obilka vedeževanja vedeževanje s kartami. Tako poznamo vedeževanje iz tarot kart, remi kart, ciganskih kart, vedeževanje iz kavne usedline in tako naprej. Pri vedeževanju na telefonu se ponavadi vedno uporablja vedeževanje iz kart.

Sam uporabljam meni priljubljen Raider White tarot in ciganske karte. Zakaj oboje? Ker mi tarot vsak dan ne sede, tako kot tudi ciganske karte ne. Obenem se odločam med tarotom in cigankami tudi na podlagi energijskega stanja osebe, ki govori z mano na drugi strani telefona.

Iz prakse vam lahko povem, da med vedeževanjem s cigankami ali tarotom v mojem pogledu ni bistvene razlike. Obe vrsti kart hranim na istem mestu, ko pa sprejemam stranke na osebnem obisku, si ponavadi stranke same izberejo s katerimi kartami želijo, da jim vedežujem.

Res pa je, da lahko iz tarot kart potegnem marsikaj takega, kar bi iz ciganskij kart le stežka. Po drugi strani pa so ciganske karte tako intuitivne, da si določenih zadev s tarotom niti približno tako dobro ne bi mogel pomagati.

sporocilo-supervedezevanjeVedeževanje s ciganskimi kartami je podobno potovanju v brezmejne globine Vesolja, kjer vsaka misel najde svoje mesto. Vedeževanje s tarot kartami pa je stukturiran vpogled v vašo prihodnost. Vesolje nam precej striktno posreduje podatke, ki jih nato prevedem tistemu, ki vedežeujem, v ljudem razumljiv jezik.

Če boste obiskali kako pravo ciganko, bo ta le stežka uporabljala tarot, najpogosteje boste v njenih rokah videli ciganske karte ali pa navadne igralne karte, s katerimi lahko med drugim tudi napovedujemo prihodnost. Ko pa boste poklicali mene, bom za vedeževanje uporabljal ciganske karte in tarot karte.

Za vedeževanje pokličite tole številko

Odgovoril bom na vsa vaša vprašanja v zvezi s službo, denarjem, družino, partnerstvom, zdravjem, poslom, ljubicami, ljubimci,….. V primeru, da je telefon zaseden, prosim pokličite ponovno kasneje.

Strošek klica na številko 0906260 iz omrežja Telekom je 1,69 eur/min, iz A1 2,66 eur na min, iz T2 1,80 eur/min in iz Telemach 2,59 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV. Ponudnik storitve je Gevion d.o.o.; Podrobneje o ceniku za vedeževanje najdete tukaj

 Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si