Vedeževanje in intuicija

By | 01/09/2013

Vedeževanje in intuicija

Medtem ko razmišljam kako bi vam opisal delovanje intuicije, zunaj rahlo dežuje. Kapljice, ki padajo na liste dreves, prijajo moji duši in razpoloženju. V daljavi zaslišim jutranje zvonove in ne morem, da se ne bi zazrl v nebo. Pogled iz terase je čudovit. Zgodnja jutranja sveloba, rahel dež in sivi oblaki, ki drsijo po nebu. V roke vzamem skodelico vroče kave in njen vonj dopolni že tako idiličen trenutek. Vse deluje v harmoniji in vem, da sem tudi sam del te harmonije.

Intuicija in vedeževanjeVse se začne z zavedanjem sebe in okolice. Zelo pomembno je, da začutite naravo in vašo povezanost z Vesoljem. Poslušajte petje ptic, šumenje reke ali pa začutite moč morja. Opazujte naravo, sledite oblakom, poslušajte veter, ki s pomočjo listja na drevesih pošilja svoja sporočila vsem, ki ga želijo poslušati. Opazujte ljudi okoli sebe, začutite njihov nemir, poslušajte njihove zgodbe in jih skušajte razumeti.

Pričnite razmišljati o ravnovesju. Kaj sploh ravnovesje je? Zakaj je ravnovesje tako pomembno?

Ravnovesje Vesolja je bistvenega pomena za naš obstoj, tako obstoj Zemlje kot tudi obstoj posameznika. Dejstvo je, da neravnovesje vodi v še večje neravnovesje, vse skupaj pa v propad. Zato narava skrbi, da je na Zemlji vse v ravnovesju. Vse naravne katastrofe so poizkus narave vzpostaviti ravnovesje. Prav tako je pomembno, da vsak posameznik znotraj sebe poišče ravnovesje. Kajti prav ravnovesje je ključ do intuicije. Bolj kot je posameznik v ravnovesju, bolj je intuitiven.

Sicer pa je vsak posameznik lahko intuitiven. To nosi v sebi. Vsakemu izmed vas se je že zgodilo, da ste nekaj intuitivno predvideli ali pa nekaj intuitivnega naredili, kar se je kasneje pokazalo kot ena najboljših potez v vašem življenju. To dokazuje vašo povezanost z Vesoljem, pa čeprav se morda tega sploh ne zavedate.

Kaj intuicija pravzaprav je?

Intuicija je prepoznavanje naravnih energij in energij Vesolja, njihovo delovanje in zakonitosti. Intuitivno delovanje je komunikacija z tistim delom Vesolja, kjer je vse zapisano, tako preteklost, sedanjost in prihodnost. Zapisal sem že, da je usoda zapisana, začrtana in da jo je nemogoče spreminjati. Zato jo lahko tudi berete ali pa to naredi nekdo namesto vas.

Zelo pomembno je, da veste to. Prihodnost je že zapisana. Vse človeštvo in vsak posameznik ta trenutek tako živi, lahko bi temu tako rekli, v preteklosti. Življenje vsakega posameznika je zapisano v knjigi življenja, ki se nahaja v veliki knjižnici. Tja lahko dostopate samo takrat, ko zaključite sedanje življenje in se pripravljate na naslednjega. Ti zapisi življenja se imenujejo Zapisi Akaše. V času trajanja življenja pa je dostop do zapisov Akaše dovoljen samo nekaterim posvečenim ljudem.

Sedaj pa ironično vprašanje: Kako naj bi čovek s časovnim strojem (ko bo ta izumljen) potoval v prihodnost, če le ta še ne bi bila nekje zapisana?

A vrnimo se k bistvenemu vprašanju: kakšno povezavo ima vedeževanje z intuicijo?

Razvijanje intuicije je dolgotrajen postopek, ki se ga lahko loti vsak. Cilj intuicije je zaznavanje signalov in impulzov, ki vam jih Vesolje pošilja, da bi lahko ohranili ugodno smer, po kateri hodite v življenju ali pa da bi se lahko kar najugodneje zaključili negativne trende, ki se morebiti pojavljajo v vašem življenju.

Intuicija je v nekem smislu tudi napovedovanje prihodnosti, ki je že zapisana. To je zaznavanje energijskih vzorcev, ki bodo sledili tem, ki jih čutite sedaj.

Mnogi bi radi vedeli kaj se bo zgodilo v prihodnosti, radi bi dobili vsaj nekakšen namig v katero smer se bo določena zadeva razvijala. Zato se pogosto dogaja, da ljudje s pomočjo raznoraznih stvari stimulirajo intuicijo in s tem odpirajo kanale, po katerih stečejo željene informacije. Vedeževalci to počnejo s kartami, drugi z nihalom, tretji s prepovedanimi substancami, četrti s kostmi svojih prednikov, školjčnimi lupinami, i-chingom in podobnimi zadevami. Vse, kar je nato potrebno znati, je razumevanje tako ali drugače pridobljenih informacij.

Naj vam napišem kako to deluje v mojem primeru

Ko odpiram karte, se energija vsake posamezne karte preplete z naslednjo in kmalu zatem se prične na mojem “mentalnem platnu” odvijati film vaše prihodnosti. Ponavadi vedno vprašam še za imena vpletenih v vaše vprašanje, ker se s tem dobi film, ki se mi odvija na mentalnem platnu, mnogo večjo globino in razumevanje.

Da boste bolje razumeli: uporaba kart za napovedovanje prihodnosti, ne da bi vedel imena ljudi, je zame podobno kot da bi doma gledal film Avatar na srednje veliki televiziji. Če pa poznam še imena ljudi, ki so vpletena v dogodke, ki vas zanimajo, pa to zame pomeni gledanje filma Avatar v 3D tehniki in vsemi pripadajočimi vizualnimi in zvočnimi učinki v najboljšem kinu na svetu.

Naj zaključim tam, kjer sem začel ….. dež je ponehal in moja skodelica kave je prazna. Pogledam v nebo in se zahvalim Vesolju za tako čudovito jutro. Vem, da je pred mano lep dan.

Naj vam intuicija izboljša življenje …. TAKOJ 🙂