Vedeževanje po telefonu

By | 01/09/2013

Vedeževanje po telefonu je zelo praktična rešitev za vse, ki si želite kar čim prej, brez čakanja, izvedeti kaj se bo z vami dogajalo v prihodnje.

Pri vedeževanju v živo, ko sedite nasproti vedeževalke ali vedeževalca, je občutek drugačen kot pri vedeževanju po telefonu. Vidite lahko kako se obračajo karte, katere karte se odprejo in tudi sami nekako začutite kateri smeri bo sledil odgovor. Mnogokrat lahko začutite, kako se medsebojna energija premika, pretaka in spreminja. Prostor, v katerega pridete, vam morda ni pisan na kožo in morda se v njem sploh ne počutite dobro.

Vedeževanje po telefonu drugače

vedeževalec na telefonuVedeževanje po telefonu je rahlo drugačno kot vedeževanje za mizo na štiri oči. Nekateri prisegajo na to, da vedeževanje po telefonu niti pod razno ne more nadomestiti vedeževanja za mizo.

Iz prakse vam povem, da je vedeževanje po telefonu enako kvalitetno in enako dobro.

Obstajajo pa bistvene razlike, ki govorijo v prid vedeževanju po telefonu. Kadar pokličete vedeževalca na telefon, se ponavadi nahajate v komfortnem položaju, nekje kjer se počutite varno. Prav tako se vedeževalec nahaja v njemu idealnem položaju in tam, kjer se lahko kar najbolj osredotoči na svoje delovanje s kartami.

Sam se nemalokrat odpravim v bližnji gozd, kjer na klopci berem knjigo, srkam gozdni zrak in njegovo energijo. Ko imam dovolj časa, se odpravim tudi do kakega slovenskega jezera ali do morja, kjer se regeneriram ter učim novih znanj. Tako zna biti vedeževanje po telefonu za vas čudovita izkušnja, saj sem kar se da povezan z naravo in Vesoljem.

Čeprav mnogi temu nasprotujejo, ima vedeževanje po telefonu še druge prednosti in sicer:

  • Ni vam potrebno predhodno najavljati in rezervirati termina;
  • Ni vam potrebno potovati do vedeževalca ali vedeževalke. Pot zna biti mnogokrat zoprna in do samega naslova zelo zapletena;
  • Ni se vam potrebno bati, da vas bo kdo videl medtem ko boste vstopali k vedeževalcu v stanovanje ali hišo;
  • Ni vam potrebno čakati na prost termin;
  • Z vedeževanjem po telefonu tako prihranite čas, saj lahko čas namenjen temu enostavno umestite v vaš delavnik;
  • Pokličete lahko tudi iz avtomobila, medtem ko čakate v gneči;
  • Po telefonu gre vse hitreje;
  • Telefonsko številko vedeževalca ali vedeževake si lahko enostavno shranite v vaš mobilni telefon ter imate lahko tako dobrega svetovalca vedno pri roki;
  • Z vedeževanjem po telefonu lahko ohranjate anonimnost;

Vedeževanje po mobilnem telefonuMobilni telefon je postal osebni pripomoček, beležnica, zasebni komunikacijski center ter vaša osebna povezava s svetom. Vsi, ki ste živeli še v času, ko mobilnih telefonov ni bilo, dobro veste, da se je prav tako odlično živelo brez njih. Dandanes pa si ne znate več zamišljati življenja brez njega.

V mobilniku imate telefonske številke vaših najdražjih, številke sorodnikov, prijateljev, osebnega zdravnika in zobozdravnika, morda kakega ljubimca ali ljubice, zidarja, vodoinštalaterja, serviserja za avtomobil, pralni stroj, itd, itd,….. Zato ni nič narobe, če si v svoj telefon shranite tudi številko vedeževalca, recimo 090 6260, ki poskrbi, da lahko kadarkoli pokličete in vprašate za nasvet ali vpogled v prihodnost.

Kako bo vedeževanju po telefonu tehnologija pomagala

Tehnologija bo vedeževanju po telefonu pomagala ali pa ga spremenilaŽivljenje postaja vedno bolj zapleteno, zato je časovna komponenta vsakega posameznika še kako pomembna. Prav zaradi tega se vsa tehnologija okoli posameznika razvija v smeri, ki omogoča kar najbolj prihraniti čas, ki je na razpolago. Kot ljubitelj tehnologije in neke vrste futurolog vam povem, da je vedeževanje po telefonu ali internetu le vmesna faza. Končni cilj ali pa naslednji korak je neke vrste 3D videokonferenčna povezava z vedeževalcem. To pomeni, da boste na domači televiziji ali mobilnem telefonu poiskali vašega priljubljenega vedeževalca, s katerim boste dobesedno virtualno sedli za skupno mizo in se pogovorili o vaših težavah ali o vaši prihodnosti. Že dandanes se kažejo obrisi tega sistema in sicer z video povezavo preko Skypa ali videokonferenčnim sistemom, ki ga omogočajo mobilni operaterji.

Tehnologija, ki bo omogočala to, bo združevala komponente duhovnosti in napredne tehnologije. Mobilni telefon ali domača televizija bosta omogočali platformo, ki bo stimulirala možgane k vizualizaciji, telepatiji in astralnemu potovanju. To bo potem omogočalo, da se boste z vedeževalcem ali vedeževalko srečali na duhovnem nivoju.

Morda se to sliši kot znanstvena fantastika, kot nekaj nemogočega, zato mnogi temu ne boste pritrdili. Tudi prav. Čas bo prinesel svoje.

Do takrat pa vas vabim, da za vedeževanju po telefonu  izkoristite klasičen kanal za dostop do vedeževalca ….. telefon 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja