Vedeževanje iz kavne usedline

By | 01/09/2013

Vedeževanje iz kavne usedline je super zadeva

Vedeževanje iz kavne usedline je eden izmed zanimivejših načinov vpogleda v prihodnost. Umetnost interpretacije simbolov, ki nastanejo v posušeni kavni usedlini, se ponavadi prenaša iz roda v rod.

Tudi sam sem pred davnimi leti, ko sem bil še mlad fant, obiskal prijateljico moje mame in po obrednem pitju kave sem zavrtel “žoc”, obrnil šalico na glavo ter počakal, da se je kavna usedlina malo posušila. Odgovori, ki so sledili, so bili fascinantni. Popolnoma presenečen sem srkal eno informacijo za drugo.

Najzanimivejše pa je bilo to, da so se napovedi v glavnem takrat vse uresničile. Preprosto nisem mogel verjeti, da je to možno. Potem pa sem korak za korakom spoznaval tudi druge pripomočke za vedeževanje in tako naletel (ali bolje rečeno…usojeno mi je bilo) na vedeževalske karte. Sprva so v moje roke priromale tarot karte, kasneje pa sem vseeno stopil korak nazaj in se prvo naučil ciganskih kart.

vedeževanje iz kavne usedlineKljub temu ima vedeževanje iz kavne usedline v mojem srcu posebno mesto.

Škoda, ker se te tehnike ne da delati na daljavo. Enostavno ne gre. Kdor to dela na daljavo, ne razume delovanja te oblike prerokovanja.

Posameznik, ki se odloči za vedeževanje iz kavne usedline, mora zaradi energijskega prenosa, kavo dejansko popiti. Količina popite kave ni važna.

Kako vedeževati iz kavne usedline

Ko se tako kava popije, obstajata dve možnosti:

  • lahko se žoc samo zavrti in obenem obrne šalico na glavo
  • lahko pa se v žoc na dnu šalice vtakne prst, ki se ga nato obrne okoli svoje osi ter šele nato obrne šalico na glavo

Po krajšem kramljanju se šalica ponovno obrne v prvotni položaj in prične se opazovanje detajlov v kavni usedlini. Če v samem začetku ne boste videli ničesar, se nikar ne obremenjujte. Nadaljujte z gledanjem, obračajte šalico in kmalu boste zagledali simbole iz vsakdanjega življenja.

Njihova interpretacija je odvisna od vašega doživljanja sveta. To pravilo velja enako kot za interpretacijo kart. Na splošno veljajo neka skupna pravila, splošna interpretacija, nadaljevanje in globina interpretacije pa je odvisna od posameznika do posameznika. Zato pa se simbolika interpretacije prenaša iz roda v rod, kar pomeni, da ima tisti, ki se uči gledanja v kavno usedlino, najboljšega učitelja ali učiteljico – svojega prednika.

Na spletu lahko najdete kar nekaj strani, ki opisujejo simbole, ki jih ponavadi lahko v šalici najdete. Zato tukaj ne bom opisoval simbolov.

Če se želite naučiti gledanja v kavno usedlino, potem je zelo važno, da imate pri učenju določen ritem. Idealno bi bilo, da bi vsako jutro, ko enkrat popijete kavo iz šalice, vadili gledanje in si tako za vsak dan posebej napovedovali svojo lastno prihodnost. Prav tako bi bilo dobro, če bi si nabavili kaj literature. Največ literature lahko najdete na sorodno tematiko in sicer vedeževanje iz čajevih lističev ali, lahko bi temu tako rekli, čajne usedline. Pomeni so sorodni in zelo uporabni za učenje vedeževanja iz kavne usedline.

Želim vam, da bi tudi vas vedeževanje iz kavne usedline fasciniralo tako kot mene in še mnoge druge.

In še nasvet …… če le imate možnost, pojdite do nekoga, ki gledanje v kavno usedlino res dobro obvlada. Povprašajte malo naokoli. Zagotovo bo kdo vedel kam je treba zaviti 🙂

Dokler pa se za to obliko prerokovanja ne boste odločili, morda zaradi tega, ker ne pijete kave, lahko pokličete mene na 090 telefon. Z veseljem vam bom odgovoril na vsako vaše vprašanje.