Vedeževanje in magija

candelaV zadnjem letu vedno pogosteje zasledim reklame, v katerih se povdarja uspešno odpravljanje črne magije, vračanje partnerjev in ljubezni, delanje urokov na daljavo ter podobno.

Iz zanesljivih virov vam povem, da je to eden rednih virov dohodkov marsikatere 090 linije za vedeževanje.

Odločil sem se, da napišem nekaj zelo pomembnih informacij, ki vam bodo zelo pomagale, če se boste tudi sami odločili za tovrstno pomoč pri reševanju vaših težav.

Naj vam prvo povem, da vam nič ne bom prodajal in da ne bom vaših težav reševal s pomočjo črne magije ali katerekoli druge magije.

Kaj magija, povedano z enostavnimi besedami, sploh je?

Magija je manipulacija z energijami. Poznamo več vrst magij….ene se uporablja v dobre namene, druge v slabe namene. Na področju Slovenije in ostalih bivših držav Jugoslavije se najbolj uporablja črna magija, ki je namenjena škodovanju posamezniku.

Ali črna magija sploh obstaja?

Seveda. Črne magije se najpogosteje lotevajo ženske iz področja Bosne, predvsem muslimanke, ki za drobiž izvedejo ritual, s katerim zmanipulirajo energijo ter jo usmerijo v željeni cilj. Uspešnost rituala je odvisna od kvalitete izvedbe in od ženske, ki ritual naredi.

Kdo je najuspešnejši pri magijskih ritualih?
Iz izkušenj, ki jih imam, vam lahko povem, da so najmočnejši magijski ritualisti šamani, na enakem nivoju so tudi rabini (izraelski duhovniki), ki s pomočjo Kabale počnejo neverjetne stvari. Z gotovostjo trdim, da je črna magija, ki izvira iz Bosne, mačji kašelj proti magiji, ki jo izvajajo šamani ali rabini.

Ali črna magija res škodi tako kot pravijo drugi?

Uspešnost rituala črne magije je odvisna od kvalitete izvedbe in od sposobnosti ženske, ki ritual dela. Največkrat je odstotek uspelih ritualov črne magije zelo visok.

Kako lahko veste, če je nekdo nad vami dal narediti urok?

Naj vam povem, da se dandanes rituali črne magije delajo vsepovprek. Vsi mislijo, da lahko s tem oslabijo svoje naspotnike, svoje sovražnike, svoje tašče, neveste,….; Vendar pa vas ne bi rad prestrašil. Tega spet ni toliko. Ljudje prepogosto napačno razmišljajo, da je vzrok njihovih težav črna magija. Na deset ljudi, ki ima težave, je morda eden, ki jih ima zaradi delovanja črne magije.

Kaj lahko naredite?

Najprej preverite, če imate težave res zaradi črne magije. O temu bom napisal v nadaljevanju.

Predvsem se izogibajte ljudi, vedeževalk in vedeževalcev, ki vam pod pretvezo, da vedežujejo, napovedujejo prihodnost, poleg tega z reklamami ponujajo odpravljanje črne magije. Še posebej se izogibajte tistih vedeževalk, ki vam med pogovorom navržejo, da je najverjetnejši vzrok vaših težav črna magija in da imajo one recept za odpravo le te.

Pomagajte si najprej sami. Prebrskajte po forumih, ki govorijo o tej tematiki, preberite vse, vendar vsega ne verjamite. Razmišljajte s trezno glavo in nikakor ne rinite z glavo skozi zid. Črna magija je res magijska zadeva, kljub temu pa še vedno deluje na podlagi določenih naravnih zakonov. Zelo priporočljivo je, da protiurok naredite sami. Na internetu je kar nekaj zelo kredibilnih informacij in navodil v te namene.

Obiščite muslimanskega duhovnika. Priporočam, da ne izbirate med tistimi, ki se nahajajo v Sloveniji ampak da se odpravite v srce balkanskega muslimanskega sveta….v Bosno. To je eden izmed najboljših načinov za odpravo črne magije, seveda če je res nekdo nad vami naredil obred črne magije.

Kratki nasveti, če mislite, da vaše težave izvirajo iz črne magije

 • Naberite 36 divjih kostanjev, skozi vsakega zvrtajte luknjo in jih nato skupaj povežite v verižico. To postavite pod posteljo, kjer spite vsako noč;
 • Vsak dan pometite pod predpražnikom, ki se nahaja pred vašimi vhodnimi vrati;
 • Če sumite ali veste kdo bi lahko naročil ritual črne magije, potem zberite vse mogoče stvari, ki vam jih je ta dotična oseba podarila, ter vse skupaj vrzite v smeti. Ne podarjajte naprej, ne hranite v kleti….vse vrzite v smeti;
 • Preglejte vse predale in omare …. opazujte predmete in vse take, ki se vam zdijo sumljivi, vrzite v smeti;
 • Zamenjajte vzglavnike, ki jih uporabljate pri spanju;
 • Očistite stanovanje, posesajte preproge, posesajte pod pohištvom, pod posteljo, skratka naredite čistilno generalko;
 • Enako storite z avtom….čistilno generalko in globinsko čiščenje;
 • Ne sprejemanjte nobenih daril, neglede kdo vam jih podari. Prijazno jih odklonite in se jim prijazno zahvalite;
 • Naredite energijsko čiščenje stanovanja. Če tega sami ne znate poiščite koga, ki vam to lahko za nek normalen denar kvalitetno naredi;
 • Vsak večer pred spanjem si mislite, kako se ovijete v zlat plašč, skozi katerega se ne more prebiti nobena energija;
 • Vsak večer pred spanjem pomislite tudi na stanovanje ali hišo, preko katere se povesi zlata kupola, skozi katero se ne more prebiti nobena energija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>