Prerokovanje

Prerokovanje – druga beseda za vedeževalsko dejavnost

Prerokovalska zgodovina sega daleč daleč nazajPrerokovanje se že skozi stoletja koristi ali uporablja za napovedovanje prihodnosti. Od samega začetka sveta so ljudje iskali povezavo s tistim, ki vse ve, z mavrico, z vesoljem, z entitetami, ki poznajo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Mnogi ne verjamejo v prerokovanje, vedeževanje, šloganje ali kaj drugega. Mnogi mislijo, da si ljudje sami izberejo prihodnost in da se prihodnost še ni zgodila. Mnogi tudi mislijo, da je to le zavajanje ljudi, kraja denarja, neumnost in podobno. Namesto da bi ljudje v temu videli prednost, vidijo ovire. Škoda.

Spletna stran je tako ali tako namenjena tistim, ki v vedeževanje in prerokovanje verjamejo. Veliko dokazov je namreč, ki govorijo v prid temu, da je prerokovanje del kulture, del človeštva in komponenta Vesolja.

Dejstva o prerokovanju

Dejstvo je, da je prerokovanje na dosegu vsem, ki si to želijo. Že mnogo pred našim časom so prerokovanje uporabljali kot pomoč pri odločanju in kot vodilo skozi težave. Včasih se brez posvetovanja s prerokovalcem nikakor ni nadaljevalo z delom ali s projektom.

Prerokovanje se izvaja na veliko različnih načinov. To pa zato, ker so vse stvari, s katerimi si posamezniki pomagajo do odgovorov, samo pripomočki, ki odstirajo zamegljen pogled prihodnosti.

Tako poznamo prerokovanje s kartami, prerokovanje s kamenčki, prerokovanje s školjčnimi lupinami, astrologijo, numerologijo in podobno. Mnogi se z menoj ne bodo strinjali….prePrerokovanje včasihdvsem tisti, ki se ukvarjajo z astrologijo in numerologijo. Astrologija in numerologija naj se ne bi uporabljali za napovedovanje prihodnosti. Dejstvo pa je, da so tudi te dve vedi zelo usmerjeni v napovedovanje prihodnosti. Skorajda nemogoče je našteti vse, kar se uporablja za prerokovanje. Tako so tudi sanje so mnogokrat inštrument napovedovanja prihodnosti.

Tudi sami se lahko prepričate v moč prerokovanja, v moč napovedovanja prihodnosti. Več o tem in o usodi si lahko preberete v članku Usoda sledi energijskim šablonam.

Za vedeževanje pokličite tole številko

Strošek klica na številko 0906260 iz omrežja Telekom je 1,69 eur/min, iz A1 2,66 eur na min, iz T2 2,00 eur/min in iz Telemach 2,59 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV. Ponudnik storitve je Gevion d.o.o.; Podrobneje o ceniku za vedeževanje najdete tukaj

SMS RESNICA: Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si