Vaša usoda sledi skritim življenjskim energijskim šablonam

Usoda, energijske šablone

Preberite in premislite ……

  • Ste že kdaj pomislili, da se v določenih situacijah počutite nemočni?
  • Vas je že kdaj nekdo opomnil, da nekaj ne delate pravilno?
  • Ste se na vaši življenjski poti že znašli v situaciji, da se z neznancem že po petih minutah druženja počutite kot da bi ga poznali že sto let?
  • Se vam dogaja, da so vam določeni ljudje antipatični, pa čeprav z njimi niste nikoli v življenju spregovorili niti besedice?
  • Imate občutek, da za vsem tem stoji neka energija, ki vam v določenih trenutkih pomaga, v nekaterih trenutkih pa vas omejuje?

Vaša usoda in energijske šabloneČe ste vsaj na dve vprašanji, ki sem vam jih sedaj zastavil, odgovorili z DA, potem ste začutili življenjske šablone, ki vaši usodi začrtujejo pot, smer in čas.

Vedno znova in znova srečujem ljudi, ki imajo zelo podobne življenjske zgodbe. Pravzaprav bi lahko rekel, da sem v zadnjih letih mojega delovanja na področju ezoterike izrisal najevč trideset šablon usod, po katerih se giblje večinoma Slovenk in Slovencev.

Seveda so tudi izjeme, ki pa prej ali slej zapadejo v eno od življenjskih šablon.

Pred kratkim sem slišal zanimivo izjavo, ki jo je povedal moj prijatelj: “Bolj kot nas po eni strani internet združuje, bolj želimo po drugi strani biti individualisti, nekaj posebnega.” Nakar pa sem sam dodal: “Vsak, ki si izbere svoj individualni slog, si samo izbere življenjsko šablono, ki mu je bila tako ali tako namenjena.”

Kaj so pravzaprav energijske šablone?

Še preden se rodite, si izberete življenjsko pot, starše, kraj bivanja, partnerja, partnerje, prijatelje, usodne življenjske dogodke, časovno življenjsko premico, čas rojstva in smrti, predvsem pa se odločite za vašo ključno življenjsko nalogo.

Energijske šablone in vedeževanje1Mnogokrat rad to ponazorim s hojo po poti, na kateri ste pripeti z elastiko. Pot pričnete v točki A (rojstvo) in zaključite v točki B (zemeljska smrt). Elastika je speljana točno v določeni smeri, ki je začrtana z določeno šablono. In ker je elastika elastična, jo lahko do določene mere nategujete, se oddaljujete od določene smeri in za trenutek ali časovno obdobje spremenite smer. Ker pa ima elastika tudi fizikalne značilnosti, vas prej ali slej spet potegne na začrtano življenjsko pot. S tako silo, kot ste skrenili iz začrtane poti, vas elastika kasneje potegne nazaj na začrtano pot. Pri tem se mnogokrat počutite nemočni. Podobno bi lahko to ponazorili z delom besedila iz pesmi Iztoka Mlakarja: “Človek obrača, Bog obrne.”

V praksi delujejo šablone precej enostavno. Sami jih lahko začutite tako, da se ta trenutek ozrete nazaj, v vašo preteklost in skušate izluščiti vašo dosedanjo življenjsko pot. Razmislite o tem, kako so določeni nenačrtovani dogodki spreminjali vašo smer in kaj je določen partner ali partnerica vnesla v vaše življenje. Pomislite na to kako so si dogodki skozi vaše dosedanje življenje sledili in kako so odločitve izpred nekaj let dodobra označile vas in vaše razmišljanje. Kaj se je v vašem življenju spremenilo in kaj ne.

Sedaj, ko ste to storili, lahko zaslutite tudi prihodnost, ki vas še čaka. Poizkusite……..vam je vsaj za majhen delček sekunde uspelo? Če vam je, potem ste začutili vašo življenjsko šablono. Začutili ste življenje.

V primeru, da se na vaši življenjski poti ne znajdete ali pa ste v določenem precepu, na razpotju ali pa imate občutek, da je za dogodki, ki se vam v življenju dogajajo, nekaj drugega, nekaj skritega, me pokličite. Z največjo mero profesionalnosti bom odgovoril na vsa vaša vprašanja, vas razbremenil in vam nakazal smeri rešitve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja